'iedereen beroemd?', wij vinden alvast van wel!

Beroemd zijn is voor een aantal enkelingen op deze planeet reeds een plezante bezigheid. MAAR, wij vinden dat 'IEDEREEN BEROEMD' moet zijn !

Wat een ordinaire werkdag zou worden op De Site werd vandaag een on-ordinaire werkdag. On-ordinair in de zin van 'shit', vandaag worden we gevolgd door de big brother camera's van het programma 'Iedereen beroemd'  Dit najaar wordt er namelijk een week gewijd aan de wijk Rabot en binnen dat programma zijn we één van de suspects. Verschillende wijkprojecten worden in de kijker gezet so, ., be prpared!  

De plankenkoorts was nogal rap voorbij ' al snel waren we het er over eens dat die gasten van den TV de max zijn en werd iedereen  terug zijn zelve.

Gewoon, gewoon zo schoon zoals we zijn :)

Vandaag werd en nieuwe composteerplek getimmerd, ,massa's geoogst voor eetacfé Toreken, er werd gezaaid, geplant, geleuterd en gezeverd, Alain, Fares en Sadia verzorgden de voetbaltraining maar wat wij het meest belangrijke vinden is dat we elkaar vinden in de veelheid van de bezigheden op De Site. Soms begrijpen we elkaars taal niet, interpreteren we zaken verkeerd hebben we andere waarden of normen maar ...  WTF,....  wij proberen de diverse samenleving vorm te geven zonder handleiding. (wordt binnenkort vervolgd op den TV en we houden je op de hoogte wanneer we in de ether gaan)

 Merci aan iedereen die erbij was !

 

 

comments powered by Disqus
Lavagraphics