wicked urban farming, the results

Het door Team Tamagotchi ontworpen project is een zelf-onderhoudend system waar de vrijwilligers van ‘De Site’ Tondelier hun eigen planten en groenten indoor kunnen kweken. Door gebruik te maken van innovatieve LED-technologie zijn de vrijwilligers niet langer afhankelijk van weersomstandigheden en kunnen planten vanaf nu het jaar rond groeien.

We geloven dat Urban Farming de toekomst is.

Het doel bestaat erin de community, die sterk vasthoudt aan haar gewoontes, te tonen dat hun manieren versterkt kunnen worden met nieuwe methodes. De hoofdfocus bestaat erin de community aan te tonen dat dit nieuwe disruptieve systeem het hele jaar door en sneller resultaten levert, met de technieken van de conventionele methodes.

Van februari tot juni 2016 werkte het team Tamagotchi aan deze implementatie van wicked urban farming. Dit systeem is bedoeld voor de community om trots op te zijn en is daarom gecreëerd met behulp van co-creationele design aspecten. Door toepassing van dezelfde principes en kennis van hun eigen cultuur, wist team Tamagotchi de community te motiveren om een systeem te
gebruiken dat voor hen onbekend was.

Check hiernaast de resultaten.

comments powered by Disqus

Gerelateerde activiteiten

Lavagraphics